2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Şehitlikte duygusal anlar!

ŞEHİTLİKTE VALİ'YE SARILIP DAKİKALARCA AĞLADI

Denizli'de bayram dolayısıyla şehitlikte düzenlenen törenlerde duygusal anlar yaşanırken, amcası şehit olan Ceylan Çelik isimli genç bir kız, kendisiyle bayramlaşan Vali Yavuz Erkmen'e sarılıp dakikalarca ağladı.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali Çardakçı ve diğer protokol üyeleri Kurban Bayramı öncesinde önce Denizli Huzurevi ve 0-6 yaş grubu çocuk yuvasını ziyaret etti.

Burada yaşlı ve çocuklara hediyeler verip onlarla sohbet eden protokol üyeleri, daha sonra şehitliğe geçti. Sivil ve askeri protokol, dua ettikten sonra şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Denizli Valisi Yavuz Erkmen, kendisiyle aynı ismi taşıyan ve üzerinde asker elbisesiyle şehit amcası Tuncay Özçoban'ın mezarı başındaki fotoğrafını öpen 3 yaşındaki Tuncay Özçoban'ı öperek bir süre sevdi.

Daha sonra şehit yakınlarıyla tek tek bayramlaşan Vali Erkmen, Ceylan Çelik isimli genç kızla tokalaşırken duygulu anlar yaşandı. Vali Erkmen'le tokalaşarak bayramlaşan Ceylan Çelik, daha sonra başını Vali'nin omuzuna koyarak bir süre ağladı. Genç kıza sarılan Vali Erkmen, Ceylan Çelik'in omuzunda ağlamasına uzun bir süre sessiz bir şekilde izin verirken, kendisi de duygulu anlar yaşadı.

Protokol üyeleri daha sonra polis şehitliğine geçerek burada düzenlenen törene katıldı.

ŞEHİTLİKTE VALİ'YE SARILIP DAKİKALARCA AĞLADI
ŞEHİTLİKTE VALİ'YE SARILIP DAKİKALARCA AĞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 13:57:03
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 15:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?