2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Şener Konyaspor'a kırgın

Denizlispor'un devre arasında Konyaspor'dan transfer ettiği tecrübeli orta saha oyuncusu Şener Aşkaroğlu, eski kulübünden çok kırgın ayrıldığını söyledi.

Konyaspor'dan ayrıldıktan sonra geçtiğimiz günlerde Denizlispor'un Antalya kampına katılan Şener Aşkaroğlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, futbol hayatında hiç yaşamadığı haksızlıkları Konyaspor'da yaşadığını belirtti.

Konyaspor'a büyük hedeflerle gittiğini ifade eden Şener, "Bütün kurulu düzenimi değiştirip Konya'ya gittim. Fakat, 6 ay sonra ayrılmak zorunda kaldım. Böyle bir şey ilk defa başıma geliyor. Böyle olunca maddi ve manevi kaybımız oluyor ama futbolun içinde bunlar var. Adeta bir kaplumbağa gibi evimiz sırtımızda geziyoruz" dedi.

Her futbolcunun transfer olduğu kulübe uzun yıllar oynamak için gittiğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Ben İnegöl, Rize ve Manisa'da oynadım. Bu kulüplerin hiçbiri beni göndermek istemedi. Hep, kendi isteğimle ayrıldım. Hepsinden Allah razı olsun. Sadece Konyaspor'dan kırgın ayrıldım. Hak etmediğim, inanılmaz şeylerle karşılaştım. Yapmadığım düşünmediğim şeyler yapılmış gibi gösterilmiş. Bunları ben de sonradan duydum. Arkamdan bir şeyler mi oynanmış bilmiyorum. İdari Menajer Nuri Mehtap ile hala anlayamadığım bir şekilde iplerimiz hep gergindi. Sonunda patladı. Ben de dayanamadım ve patladım. Giray Bulak hoca da arkamda duramadı. Yönetimden taraf oldu. Yalnız kaldım. Özellikle yönetim bazında hak etmediğim şeylerle karşılaştım. 2 yıllık sözleşmem vardı fakat oradan ayrılmak zorunda kaldım. Bazı şeyler yanlış gitti" diye konuştu.

Futbolculuk hayatında hiç aklıma gelmeyen şeyleri Konya'da gördüğünü anlatan Şener, "Bir iki kişinin yaptığı yanlışlardan dolayı bütün Konyaspor camiasını ve Konya şehrini suçlayamam. Gönül isterdi ki, uzun yıllar orada oynayayım ama olmadı. Artık Denizlispor'un başarısı için ter dökeceğim. Konya'da yaşadığım şeyler beni daha çok hırslandırdı. İkinci yarıda daha iyi bir Şener olarak sahaya çıkacağım. Bu ligde uzun yıllardır futbol oynuyorum ama henüz 28-29 yaşındayım. Daha önümde çok yıllar olduğunu düşünüyorum. Ailece Ege'yi de çok seviyoruz. 2 sene Manisa'da kaldım. Denizli'de huzuru yakalayacağıma inanıyorum. Çok çalışıp, önümüzdeki yıllarda ligi titreten bir Denizlispor izletmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Denizlispor'a kısa sürede uyum sağladığını kaydeden Şener Aşkaroğlu, "Genç bir ekibiz. Çok genç arkadaşlar var. İkinci yarı çok daha zor olacak. İlk yarı 15 puanımız var. İkinci yarıda daha çok puan toplayıp, 37-38 puana ulaşıp rahatlamamız gerekiyor. Denizlispor'un hedefi bu yıl ligde kalmak. Denizli büyük bir şehir. İlerleyen yıllarda zirveyi zorlayabilir. 1,5 yıllık anlaşma imzaladım ve Denizlispor'a faydalı olmak istiyorum" dedi.

Bu sezon ligin çok enteresan geçtiğini de belirten Şener, "Takımların puanları birbirine çok yakın. Kayserispor'un altındaki bütün takımların küme düşme korkusu yaşayacağını düşünüyorum. Bana göre, kümede kalma puanı 36-37 olur" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 14:45:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?