3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Serseri kurşun kurbanı oldu

Denizli'de bir gencin, yaşanan bir aile kavgası sırasında kullanılan av tüfeğinden çıkan saçmalarla yanlışlıkla öldürüldüğü ortaya çıktı.

20 yaşındaki Ender Mutlu isimli genç bayram ziyaretlerinde bulunmak üzere Çal İlçesi Selcen beldesinden bayramın ilk günü Denizli'ye geldi.

Mutlu, akşama kadar bayram ziyaretlerini yaptıktan sonra Sevindik Mahallesi'nden otogara gitmek için yola çıktı. Bayramın ikinci günü sabah saat saatlerinde Sümet Mahallesi'nde bir evin önünde cesedi bulunan Ender Mutlu'nun kimler tarafından ve niçin öldürüldüğünün ortaya çıkarılması için çalışma başlatıldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgunda yapılan otopside gencin av tüfeğiyle başından ve göğsünden vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Yapılan araştırmada, Ender Mutlu'nun öldürüldüğü yerde yaşanan bir aile kavgasından dolayı 12 kişinin gözaltına alındığı, gencin olay yerinden tesadüfen geçerken vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. E.A. isimli şahsın K.T. isimli şahsa ateş ettiği, ancak şahsın tüfeğinden çıkan saçmaların olay yerinden geçen Ender Mutlu'ya isabet ettiği, ağır yaralanan Mutlu'nun da girdiği evin bahçesinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yoldan geçerken vurularak hayatını kaybeden Ender Mutlu, memleketi Çal'ın Selcen beldesinde toprağa verildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 12 kişiden 9'u polis tarafından alınan ifadelerinden sonra serbest bırakıldı. Cinayet şüphelisi E.A. ile birlikte O.A. ve babaları E.A. da mahkemeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 00:15:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?