2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Servis araçlarına denetimler sürüyor

Denizli Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü tarafından 'S' plakalı servis taşıyan minibüslere yönelik denetlemeler sürerken, son çalışmalarda izin belgesi ve çalışma ruhsatı olmadığı tespit edilen 7 araca yasal işlem yapıldı. 

Denizli Belediyesi Trafik ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Pazaryeri dolmuş durağında 'S' plakalı servis taşımacılığı yapan minibüsleri denetledi. Yapılan denetimlerde, korsan çalışan, güzergah izin belgesi, çalışma ruhsatı, sürücü belgesi ve araç ruhsatı konularında kontroller yapıldı. Servis araçlarının yoğun olarak geçtiği sabah saatlerinde başlayan denetim, 3 saat sürdü. Denetimlerde, S plakalı 43 minibüs kontrol edilirken, minibüslerden 7'sinin güzergah izin belgesi ve çalışma ruhsatının olmadığını tespit ederek yasal işlem yapıldı. 

Denizli Belediyesi Trafik ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Soyuçok, 'S' plakalı minibüslerin mevzuata uygun olarak çalıştırılması için denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini söyledi. Korsan servis taşımacılığı yapılmasına izin verilmeyeceğini bildiren Soyuçok, "Vatandaşların güven içinde ulaşım hizmetlerinden faydalanması için elimizden geleni yapıyoruz. Korsan ve eksik evrakla taşımacılığa izin vermeyeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 15:12:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?