3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Sevgi eli köy yollarında

SEVGİ ELİ KÖY YOLLARINDA

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, şehir merkezinde yürüttüğü yardım çalışmalarının yanı sıra çevre ilçelerden gelen talepleri de değerlendirerek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, Karaçay Beldesi ile Kocapınar ve Aydınlar köylerine giderek buralarda da yardım malzemesi dağıttı.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Başkan Yardımcısı Şamil Çınar'ın eşi Zeliha Çınar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Duran ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız'ın katıldığı ziyaretlerde hayırseverlerden toplanan yardım malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Heyeti bir süre makamında ağırlayan Karaçay Belediye Başkanı Abdullah Kumral, Sevgi Eli'nin geçmişte de beldelerinde ihtiyaç sahibi birçok aileye yardım ettiğini belirterek aileler adına Sevgi Eli çalışanlarına teşekkür etti. Ayşen Zeybekci ise Sevgi Eli'nin bir aracı kurum olduğunu hayırseverlerden gelen yardımların gelen talepler doğrultusunda sadece Denizli merkezde değil çevre yerleşim yerlerine de ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Heyet daha sonra burada bulunan ilköğretim okulunu ziyaret etti. Anasınıfında minik öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken Ayşen Zeybekci ve beraberindekiler okul bahçesinde bir süre öğretmenlerle sohbet etti. Heyetin ikinci adresi ise bu kez Kocapınar Köyü oldu. Burada bir süre önce evi yanan Yılmaz Akbulut'u ziyaret eden Zeybekci ve beraberindekiler geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Evi tamamen kullanılamaz hale gelen ve yardımlarla yeniden inşa edilen evin ihtiyaçlarını tespit eden Sevgi Eli, Akbulut ailesinin koltuktan halıya, mutfak eşyasından giyecek ve gıdaya kadar birçok ihtiyacını karşıladı. Kocapınar İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden Ayşen Zeybekci, burada da öğrencilere çeşitli kırtasiye malzemeleri armağan etti. İhtiyaç sahibi ailelerin evlerini de giden Ayşen Zeybekci talepleri dinledi ve bu taleplerin en kısa sürede giderileceğini söyledi.

Sevgi Eli ekibinin ziyaretleri Aydınlar Köyü'nden talep edilen malzemelerin teslim edilmesi ile son buldu.

SEVGİ ELİ KÖY YOLLARINDA
SEVGİ ELİ KÖY YOLLARINDA
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 14:44:05
Güncelleme :30 Mart 2010 Salı 14:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?