2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Sevgi Eli minik Kezban’a uzandı

SEVGİ ELİ KÜÇÜK KEZBAN’A UZANDI

Denizli Belediyesi Sevgi Eli geçtiğimiz günlerde evlerinde çıkan yangında yanarak yaralanan 6 yaşındaki Kezban’ın ailesine uzatıldı.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi'nde yatan küçük kızı ziyaret ederek moral verdi.

Türk ailesinin geçici olarak kaldığı 2 odalı küçük eve Sevgi Eli ekipleri ile birlikte giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ayşen Zeybekci, "Yaşanan korkunç olay sonrası biz ailenin acil ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Hayırseverlerimizi yangın sonrası yaşamları sekteye uğrayan bu aileye yardım etmeye çağırıyorum" dedi.

KEZBAN’IN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz hafta içinde Deliktaş Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın 5 kişilik Türk ailesinin yaşamını altüst etti. Baba Sadık Türk ve anne Cemile Türk ile çocukları 6 yaşındaki Kezban, 4 yaşındaki Ali ve 4 aylık İsra Anıl'ın hayatı, çıkan yangınla birlikte bir anda değişti. Nedeni anlaşılamayan yangın sonrasında Türk ailesinin yaşadığı ev, eşyaları ile birlikte tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangında Baba Sadık Türk ve anne Cemile Türk ile 4 yaşındaki Ali ve 4 aylık İsra Anıl yara almadan kurtulurken 6 yaşındaki Kezban alevlerin arasında kalarak yaralandı. Hacı Serpil Kabaklıoğlu İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencisi küçük Kezban, Denizli Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi'nde tedavi altına alınırken ailesi de geçici olarak akrabalarının yanına yerleşti.

Sevgi Eli ekipleri tarafından ailenin acil ihtiyaçları belirlenirken Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, küçük kızı hastanede, aileyi ise kaldıkları evde ziyaret ederek moral verdi. Denizli Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi'nde küçük Kezban ile bir süre sohbet eden Ayşen Zeybekci, Başhekim Yardımcısı Berna Öztürk'den küçük kızın durumu hakkında bilgi aldı. Sevgi Eli ekipleri ile birlikte Türk ailesinin geçici olarak kaldığı 2 odalı evi de ziyaret eden Ayşen Zeybekci, burada anne Cemile Türk'ün isteklerini dinledi. Ailenin diğer küçük fertleri ile de yakından ilgilenen Ayşen Zeybekci, "Acil ihtiyaçlar için buradayız. Elimizden geldiğince size destek olmaya çalışacağız. Kezban'ın sağlığına kavuşması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sekteye uğrayan yaşantınızın yeniden düzene girmesi için tüm hayırseverlerimizin size yardım elini uzatması gerektiği kanısını taşıyorum. Umuyorum ki yaşanan bu kötü günler yardımseverlerimizin desteği ile geride kalacak. Hepinize geçmiş olsun. En ufak bir ihtiyacınızı bile lütfen bize iletin. Elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

SEVGİ ELİ KÜÇÜK KEZBAN’A UZANDI
SEVGİ ELİ KÜÇÜK KEZBAN’A UZANDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 16:19:00
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 16:25:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?