2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Sevgi Eli' yardımlarına devam ediyor

Denizli Belediyesi'ne bağlı 'Sevgi Eli', hayırseverlerin bağışlarını kimsesiz, maddi durumu iyi olmayan, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.
'Sevgi Eli', son olarak Tavas ilçesi ve köylerinde ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu. Denizli Sevgi Eli Sorumlusu Münevver Tekin ve Tavas Sevgi Eli Sorumlusu Seyhan Pamukçu Dobulga, gıda, giysi ve ev eşyasını kapı kapı dolaşarak vatandaşlara dağıttı. 70 yaşındaki zor koşullarda yaşam mücadelesi veren ve engelli oğlu Ali'yle aynı evde oturan Hayriye Çiftçi, bir hafta önce muhtarlık aracılığıyla yardım talebinde bulunduğunu belirterek kısa sürede yardım gelince çok şaşırdığını söyledi. Yardım yapılan ailenin düzenli ziyaret edilip zamanla ortaya çıkacak ihtiyaçlarının karşılanacağı bildirildi. Bir minibüs dolusu yardım malzemesi ise Tavas ilçesinin köylerine dağıtılmak üzere muhtarlıklara teslim edildi.


Denizli Sevgi Eli Sorumlusu Münevver Tekin, insanların kullanılabilir durumdaki giysi ve eşyalarını bağış yoluyla değerlendirmesi çağrısında bulunarak, "Yardıma ihtiyacı olan birçok insanımız var. Kullanılabilir eşyalar bağışlanarak ihtiyaç sahipleri sevindirilebilir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 18:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?