3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Sevgi Eli'ne büyük destek

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN SEVGİ ELİ'NE BÜYÜK DESTEK

Denizli Belediyesi'ne bağlı Sevgi Eli, hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor. Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Hayır Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Manisalı işadamı Hakkı Keleş, Sevgi Eli'ne bin çift ayakkabı ve bin iftar paketi bağışladı. Geçen hafta Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın aracılığıyla Denizli'ye gelen işadamı Hakkı Keleş, Denizli Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanında yaşlı, engelli, yatalak ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yürüttüğü

çalışmaları inceledi. Denizli Belediyesi'nin projesine destek için Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci ile Sevgi Eli'nde bir araya gelen Hakkı Keleş, bağışladığı bin çift ayakkabı ve bin Ramazan paketinin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını görünce gözyaşlarını tutamadı.

Bakan Kavaf, Sevgi Eli Projesi'nin gönüllülük esasına göre yürütüldüğünü belirterek, "Belediyemiz, hayırseverlerin bağışlarını bu projeyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Sadece bugün yüzlerce insanı sevindirdik. Burada amaç, ihtiyaç sahibi herkese sevgi elini uzatabilmektir, onların yaralarına bir nebze olsun merhem olabilmekti" dedi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, Sevgi Eli hakkında genel bilgi vererek, hayırsever işadamı Hakkı Keleş'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hayırsever işadamı Keleş de verenin de alanın da Allah olduğunu kaydederek şunları söyledi: "Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Hayır Vakfı aracılığıyla hasta ve yaşlılara yardım ediyoruz. Bakanımız aracılığıyla Denizli'ye geldim. Denizli Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi insanlara yönelik çalışmasını görünce çok mutlu oldum ve yardımda bulunmak istedim. İhtiyaçlarınızı bana bildirirseniz desteğimi sürdürebilirim" diye konuştu.

İşadamı Keleş ayrıca, 100 akülü engelli aracı, 150 buzdolabı ve 150 çamaşır makinesi bağış sözünde bulundu.

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN SEVGİ ELİ'NE BÜYÜK DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 15:50:03
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 16:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?