3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Sevinçlerini başkanla paylaştılar

ZEYBEKCİ'DEN GENÇLİK MECLİSİ'NE ÖVGÜ

Türkiye'nin En İyi Gençlik Meclisi seçilen Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yi ziyaret ederek, kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yürüttüğü çalışmalar nedeniyle 30 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında Aydın'ın Kuşadası İlçesinde yapılan Ulusal Gençlik Parlamentosu 5.Genel Kurulu'nda 81 ilden katılan delegelerin oyları ile birinci seçilen Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri elde ettikleri büyük başarının sevincini Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile paylaştı.

 Gençlik Meclisi Başkanı Muhammet Akın ve meclis üyesi gençler, başkanlık makamına tezahüratlarla girerek Ulusal Gençlik Parlamentosu'nun verdiği En İyi Gençlik Meclisi Flamasını ve Sertifikası'nı Başkan Zeybekci'ye sundu. Genel kurulda çalışmaları ve ortaya koyduğu projelerle diğer aday illerden daha fazla beğeni ve takdir toplayan ve "2008-2009 En İyi Gençlik Meclisi" ödülüne layık görülen Denizli Gençlik Meclisi'ne en büyük desteğin Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'den geldiğini belirten Gençlik Meclisi Başkanı Muhammet Akın, birinciliği elde ettikleri genel kurulda yaşanılanlar hakkında Başkan Zeybekci'ye bilgi verdi ve bu büyük başarının Denizli'nin başarısı olduğunu söyledi. Elde edilen başarının bu güne kadar yapılan güzel projelerin sonucu olduğunu belirten Nihat Zeybekci ise, Gençlik Meclisi üyelerine Denizli'ye bu gururu yaşattıkları için teşekkür etti.

Daha kazanılacak çok başarı olduğunu dile getiren Zeybekci, "Demokrasinin en güzel başlangıcı olan çocuk meclisi ve gençlik meclisi bizim gözbebeğimiz. Yaptıkları çalışmaların getirisini almaya başladık. Onlardan çok daha güzel başarılar bekliyoruz. Geçen sene ki eğitim faaliyetlerini bu sene de daha da ilerleterek devam edeceğiz. Onun sonucunda da eminim daha güzel başarılar gelecektir. Bu gurur hepimizin. Tüm gençlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

ZEYBEKCİ'DEN GENÇLİK MECLİSİ'NE ÖVGÜ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 15:13:02
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 17:41:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?