3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Sevindik köprülü kavşak inşaatı başladı

Denizli Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sevindik Köprülü Kavşak inşaatı, 100 günde tamamlanacak.
Bir süre önce ihalesi yapılarak yapım sözleşmeleri imzalanan Sevindik Köprülü Kavşak inşaatı, Sevindik Kavşağı'nda düzenlenen bir törenle başladı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, başkan yardımcıları, belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı törende kurban kesilerek dua edildi.

Törende konuşan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, "Biz yapacağımız büyük işleri, gösterişsiz, küçük törenlerle halkımızla el ele hayırlara vesile olması, kazasız, belasız bitmesi için dua ederek başlatıyoruz. İnşallah açılışlarını başbakanımızın da katılacağı büyük törenlerle gerçekleştireceğiz" dedi.

Seçim öncesi verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Zeybekci, "Şehir giriş çıkışlarındaki trafik sorununu çözmek için başlattığımız çalışmalar sürüyor. Bunun yanı sıra Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında başlattığımız toplu konutlar ve diğer projeler bunun en güzel örneği. Sevindik Köprülü Kavşak inşaatını okullar açılmadan tamamlayacağız. 100 gün içerisinde bu projemizi sonlandıracağız" şeklinde konuştu.
USAŞ A.Ş. firmasının yükleniminde bulunan Sevindik Köprülü Kavşak inşaatı işi 22.000 metrekare alana oturuyor ve 2 milyon 949 bin YTL'ye mal olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 06:06:11
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 14:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?