2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Seyfettin Kurtulmuş'un acı günü

SEYFETTİN KURTULMUŞ'UN ACI GÜNÜ

Uzun yıllar Denizlispor'da forma giydikten sonra antrenörlüğe başlayan ve Denizli Belediyespor'daki görevinden önceki gün istifa eden Seyfettin Kurtulmuş'un kayınvalidesi Fatma Paçalı (58) trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, pazar alışverişini yaptıktan sonra eşi İbrahim Paçalı ile birlikte yaya olarak pazar yerinden ayrılırken, geri geri manevra yapan bir aracın çarpmasıyla araç altında kalarak yaralanan Paçalı çifti, çevreden yetişenlerce hastaneye kaldırıldı. Fatma Paçalı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatma Paçalı'nın cenazesi bugün 1200 Evler Sigortacılar Sitesi'ndeki evinden alınarak Asri Mezarlık Camii'ne götürüldü. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verilen Fatma Paçalı'nın ölümü başta Seyfettin Kurtulmuş olmak üzere yakınlarını ve spor camiasını üzüntüye boğdu.

Cenaze töreninde kazadan yaralı olarak kurtulan İbrahim Paçalı ile Seyfettin Kurtulmuş taziyeleri kabul ederken, Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan'ın yanı sıra Kırmızı-beyazlı ekibin yönetim, teknik heyet ve futbolcuları da törene katıldı.

SEYFETTİN KURTULMUŞ'UN ACI GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 15:06:03
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 15:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?