7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

'Shakira' mahalleyi birbirine kattı

Denizli'de kafesinden kaçan 'Shakira' adlı maymun, mahalleyi birbirine kattı. Çatılarda gezen, kümeslerden çaldığı yumurta, bahçelerdeki sebzelerle karnını doyuran maymun 3 gün sonra yakalandı

Muratdede Mahallesi’ndeki bir otoyıkama servisinde çalışan 19 yaşındaki Mertol Orhan’ın iki yaşındaki maymunu Shakira, üç gün önce kafesinden açtı. Acıktığı zaman bahçelerdeki kümeslere giren maymun, yumurta çalıp karnını doyurdu. Bahçelere de dadanan Shakira, vatandaşların ektiği sebzeleri yedi. . Maymun Shakira’nın hırsızlıklarından bıkan mahalle halkı yakalanması için yetkililerden yardım istedi.

BELEDİYE GÖREV BAŞINDA

Denizli Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği ekipleri, maymunu yakalayabilmek için çatılarda gezindi. Maymun belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne atan tabanca ile vurularak yakalandı. Yarı baygın haldeki maymun, ısırma ihtimaline karşı bir havluya sarılarak çatıdan indirildi. Maymunun yakalanmasıyla rahat bir nefes alan mahalle sakinleri, belediye ekiplerini alkışladı. Sahibi Mertol Orhan'a teslim edilen maymun, kafesine konuldu.

...
Yayın Tarihi : 27 Mart 2012 Salı 18:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?