3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

SHÇEK turnuvası başladı

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Türkiye 2. Çocuk Yuvaları Arası Futbol Şampiyonası nedeniyle SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış ve yuvada kalan çocuklar Vali Vekili Mehmet Çapraz'ı ziyaret etti.

SHÇEK Türkiye 2. Çocuk Yuvaları Arası Futbol Şampiyonası, Denizli Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış ve şampiyona için Denizli'ye gelen çocuklar, Vali Vekili Mehmet Çapraz'ı makamında ziyaret etti. Kendilerini tanıtarak oynadıkları mevkileri söyleyen çocuklar, getirdikleri hediyeleri Vali Vekili Mehmet Çapraz'a verdi. Çapraz da, çocuklara ve SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış'a Denizli hatırası olarak çeşitli hediyeler takdim etti.

Şampiyonaya katılan ekipler, daha sonra Denizli Valiliği'nden Denizli Belediyesi'ne kadar düzenlenen kortej yürüyüşüne katıldı ve Denizli Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

Denizli Valiliği, SHÇEK Genel Müdürlüğü, Denizli Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun destek verdiği SHÇEK Türkiye 2. Çocuk Yuvaları Arası Futbol Şampiyonası 8 ilin katılımıyla Denizli'de başladı. Servergazi ve Akkonak Statları'nda oynanacak maçlar Cumartesi günü yapılacak şampiyonluk maçı ile sona erecek.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 18:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?