3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Sibel hastaneye sevkedildi

DANİMARKALI SİBEL HASTANEYE SEVKEDİLDİ

Denizli'de dayısının oğlu ile kaçan ve evlenmek istediğini açıklayan Türk asıllı Danimarka vatandaşı Sibel Bilgin, anne ve babasının psikolojik tedavi gördüğünü söylemeleri üzerine, sağlık durumunun belirlenmesi için hastaneye sevkedildi.

Tatil için geldiği memleketi Denizli'de geçen hafta dedesinin evinde temizlik yaparken ortadan kaybolan ve ailesi tarafından kaçırıldığı ileri sürülen 20 yaşındaki Sibel Bilgin, dayısının oğlu Bayram Karabulut'u sevdiğini ve kendi isteğiyle kaçtığını açıklamıştı. Genç kızın annesi Fatmaana ve babası Süleyman Bilgin, kızlarının Danimarka'da bir hastane psikolojik tedavi gördüğünü, bu nedenle akli dengesinin yerinde olmadığını ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu.

Denizli Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma kapsamında Sibel Bilgin'in akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için hastaneye sevk edilerek kontrol edilmesini istedi. Servergazi Devlet Hastanesi'ne götürülen Sibel'in, yapılan kontrolün ardından ileri tetkik için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verildi. Genç kızın durumunun, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir heyet tarafından yapılacak kontrol sonrası belirleneceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2010 Cuma 18:30:02
Güncelleme :24 Temmuz 2010 Cumartesi 23:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?