3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Sınıfta bıçaklı kavga

OKULDA BIÇAKLI KAVGA

Denizli'de, sınıfta çıkan tartışmada iki öğrenci hafif şekilde yaralandı.

İddiaya göre, olay öğle saatlerinde Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde meydana geldi. Dersleri boş olan konfeksiyon bölümü 11. sınıf öğrencisi O.B. (19) ile 10. sınıf öğrencisi M.M.Ü. (17) arasında cep telefonundan müzik dinleme nedeniyle tartışma çıktı. Öğrenciler arasındaki tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi ile iki öğrencinin arkadaşları da olaya karıştı. Çıkan kavgada O.B. isimli öğrenci sol bacağından bıçaklandı. Kavgayı öğretmen ve diğer öğrenciler yatıştırırken okula ambulans ve

polis ekipleri geldi. 112 Acil Servis ekipleri bacağından bıçaklanan O.B.'ye ilk müdahaleyi okul içinde yaptıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Bu arada elinden yaralanan M.M.Ü. isimli öğrenciye pansuman yapıldı.

Olayın ardından polis kavgaya karıştıkları ileri sürülen öğrencileri tespit ederek gözaltına aldı. Polis öğrencileri tespit etmeye çalışırken bir öğrencinin üzerinde bıçak bulundu. Bu öğrenciyle birlikte toplam dört öğrenci gözaltına alınarak karakola götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 17:28:01
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 18:26:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?