3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Sivaslı Bakan'dan 1 trilyon sözü ayakta alkışlandı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, AK Parti Denizli İl Teşkilatı’nın düzenlediği "İl Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası"na katılmak üzere Denizli’ye geldi.
Deda Düğün Salonu’ndaki toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıya AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Mehmet Yüksektepe ve Osman Nuri Filiz, AK Parti MKYK üyesi Sema Ramazanoğlu, Kadın Kolları Başkanı Selma Aliye Kavaklı, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve AK Parti İl Teşkilatı Başkanı Şahin Tin katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Teşkilatı Başkanı Tin, hükümetin icraatları hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de bugüne kadar yaptığı icraatları anlattı. Zeybekci, özellikle belediyedeki özelleştirmelerle büyük hamleler yaptıklarını belirterek, "Belediyemizin borcu yoktur. Artık hizmet üretiyoruz" diye konuştu.

Gazetecilerin partilerle arasına girmemesini isteyerek sözlerine başlayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Denizli’nin Çameli İlçesi’nin yol genişletme çalışmaları için 1 trilyon lira göndereceği sözünü verdi. Bakan Şener’in sözü, salonu dolduran partililer tarafından alkışlandı.

Ankara’daki siyasi gelişmelerle ilgili bilgi veren Şener, konuşmasında dürüst siyasete vurgu yaptı. Şener, "Dürüst ve temiz siyaset yapalım. Mevcut hukuk düzeni kuralları neyi gösteriyorsa ona göre yaşamak, siyaset yapmadaki maksattır. Yanlış kanunları düzeltmektir. Parti içi kültür dürüstlüğe adam gibi adam olmaya, kadın gibi kadın olmaya, genç gibi genç olmaya prim veriyorsa işler iyi olur" dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener, yolsuzlukla mücadele etmenin zor olduğunu ifade ederek, "Yolsuzlukla mücadele edenler dostlarını kaybederler. Dürüstlük toplumunun haklarını korumak yolsuzlukla mücadele etmek parti içi kültürün neye prim verdiğinin göstergesidir. Bu ülke bir zamanlar didişen insanların topluluğu haline geldi" diye konuştu. Şener konuşmasının son bölümlerinde de bazı siyasi parti liderlerine de eleştirilerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 22:52:08
Güncelleme :29 Mayıs 2005 Pazar 16:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?