3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Şok eden intihar!

Denizli'de UFO tutkunu işadamı Osman Nuri Sözkesen, fabrikasındaki odasında intihar etti.

Edinilen bilgilere göre, Funika Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Sözkesen (53), Gümüşler Mahallesi'nde bulunan fabrikasındaki odasında tabacayla kafasına ateş ederek intihar etti.

Olay yerine Vali Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi de gelerek ekiplerden bilgi aldı. Denizli'de dünyanın 4'üncü UFO Müzesi'ni kuran, 3 çocuk babası Sözkesen, elektromanyetik dalgalara karşı korumalı özel geliştirilmiş kumaşla uzay giysileri de tasarlamıştı. 'Uzay dolmuşu' için sıraya giren ve "İlk Türk uzay turisti ben olacağım" diyen Sözkesen'in intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

"HZ. MUHAMMED' DE UFO'YA BİNDİ" DEMİŞTİ

Denizlili UFO’cu işadamı Nuri Sözkesen Miraç Kandili günü gazete ilanlı bir açıklama yaparak Hazreti Muhammed’in göğe UFO Aracı ile yükseldiğini iddia etmişti.

Türkiye’nin ikinci ve dünyanın dördüncü UFO Müzesi’ni kuran, uzay seyahati için yaptığı başvuru ile ilk Türk Uzay Turist Adayı unvanını taşıyan ve UFO organizasyonlarının sponsorluğunu yapan UFO’cu işadamı Osman Nuri Sözkesen, Hazreti Muhammed’in göğe yükseldiği gün olan Miraç Kandili için gazetelere ilan vermiş ve bu ilanlarla Peygamberin göğe uzay aracı kullanarak yükseldiğini ve Hazreti Muhammed’in 14 yüzyıl önce uzay seyahati yapan ilk Müslüman olduğunu iddia etmişti.

 Sözkesen, UFO Müzesi imzası ile verdiği Miraç Kandili Kutlama İlanı’nda, göğe yükselirken biri küçük diğeri ana gemi olan iki ayrı uzay aracını kullandığını, bunun hem Kur’an da hem de din alimlerinin kitaplarında Bu şekilde açıklandığını söylemişti.

Sözkesen, “Hazreti Muhammed’in göğe yükseliş mucizesi tamamen uzay araçları kullanılarak yapılmış bir astral seyahattir. Dolayısıyla Sevgili Peygamberimiz mucize yolculuğunu isimleri de belli olan iki uzay aracı ile yapmıştır. Bu Hazreti Muhammed’in mucizesinin bilimsel kanıtıdır. Yüce Peygamberimiz bizim şuurumuzu açan bu yolculuğu 14 yüzyıl önce gerçekleştirmiştir. Bugün halen, uzaylılılar yoktur, uydurmadır. UFO’lara inanmak saçmalıktır diyenlere bu yolculuk en güzel örnektir” demişti.

 

 

...
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 20:24:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?