3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Son yolculuğuna duvakla uğurlandı

LİSELİ ZELİHA DUVAKLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Denizli'de, dün akşam kendilerini asan iki öğrenciden lise öğrencisi Zeliha İdil, son yolculuğuna gözyaşları ve duvakla uğurlandı.

Olay, Denizli'de dün akşam İstiklal Mahallesi'nde bir apartmanda meydana geldi. Saniye Yaşar Gemici Lisesi 1. sınıf öğrencisi Zeliha İdil (15) ve Atatürk İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Hasan Çelik (15), henüz belirlenemeyen bir nedenle kendilerini iple astı. İki öğrencinin intiharı Denizli'de büyük üzüntüye sebep oldu. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan öğrencilerin otopsileri tamamlandı ve cenazeleri ailelerine bugün teslim edildi. Lise öğrencisi Zeliha İdil için bugün Asri Mezarlık Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. TEKEL işçisi olan ve olayın yaşandığı an Ankara'daki eylemde bulunan baba Emin İdil de cenazede büyük üzüntü yaşadı. Baba, başsağlığı dileklerini metanetle kabul ederken, Zeliha'nın tabutunun üzerine konulan duvak duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un da katıldığı cenaze töreninde baba Emin İdil, cenaze namazına katılanlarla tek tek tokalaştı. Cenaze törenine TEKEL işçilerinin siyah çelenk göndermesi dikkat çekerken, liseli Zeliha İdil'in arkadaşları da cenaze törenine katılarak dua etti. Asri Mezarlık Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Zeliha İdil Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

LİSELİ ZELİHA DUVAKLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
LİSELİ ZELİHA DUVAKLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
LİSELİ ZELİHA DUVAKLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 15:03:04
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 17:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet AKYOL IP: 88.253.126.xxx Tarih : 11.02.2010 18:38:38

Çocuklarımızı SBS  başarısı oranında sevdiğimiz sürece bu tür olayların yaşanması kaçınılmazdır.