6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

SP'den MHP'li başkana plaket

SAADET PARTİSİ'NDEN MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI USLU'YA PLAKET

Saadet Partisi Genel Başkanlığı, Denizli'nin Kızılcabölük beldesi Belediye Başkanı MHP'li Abdülkadir Uslu'ya merhum Genel Başkan Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın isminin Kızılcabölük'teki bir caddeye vermesinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Saadet Partisi eski genel başkanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile Milliyetçi Hareket Partisi eski genel başkanı merhum Alparslan Türkeş'in, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu' nun önerisi ile Kızılcabölük Belediye Meclisi'nde görüşülüp sokak ve caddelere isimleri verilmişti. Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Akif Kocamanoğlu, Denizli Teşkilat Başkanı Tahsin Zeybek, milletvekili adayı Haşim Nebioğlu, Tavas İlçe Başkanı Muhiddin Balcı ile Tavas ilçe yönetim kurulu başkanı Halil Verep, MHP Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu'yu ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Akif Kocamanoğlu yaptığı açıklamada, "Vatanımıza büyük hizmetleri bulunan liderlerin isimlerinin caddelere verilmesinden memnuniyet duyduk. Aynı zamanda Genel Başkan Mustafa Kamalak'ın gösterdiğiniz incelik ve nezaketten dolayı teşekkürlerini getirdim. Bizler de Denizli Saadet Partisi olarak ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum" diyerek Genel Başkan Mustafa Kamalak adına plaketi verdi.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu da Kızılcabölük'ü demokrasi beldesi diye adlandırmanın yanlış olmayacağını, hemen hemen geçmişte görev almış tüm liderlerin isimlerinin caddelerde yaşadığını bu isimlere rahmetli Alparslan Türkeş ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın da isimlerinin ilave olduğunu söyledi.

Ziyarette Belediye Başkanı Uslu, Saadet Partisi heyetine Kızılcabölük Mendili hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2011 Pazartesi 10:52:05
Güncelleme :6 Haziran 2011 Pazartesi 14:00:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?