3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Spor Gücü madalyaya doymadı

Denizli Emniyet Spor Gücü Kulübü sporcuları, judo, atıcılık ve avcılık, boks, tekvando ve kik boks, masa tenisi, satranç ve bilek güreşi dallarında 2008'de katıldıkları birçok turnuvadan madalyayla döndü.

2009 yılında da her dalda Türkiye Şampiyonluğunu Denizli'ye getirmeyi hedefleyen Denizli Emniyet Spor Gücü Kulübü, 2008 yılında alınan dereceleri Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantı ile tanıttı.

Judo, Atıcılık ve Avcılık, boks, Tekvando ve Kik Boks, Masa Tenisi, Satranç ve Bilek Güreşi dallarında katıldığı şampiyonalarda madalyayla dönen sporcuların hedeflerinin Dünya Şampiyonluğunda başarılı olmak olduğunu belirten Emniyet Spor Gücü Kulübü Başkanı Feyyaz Ceşen, "Bu kulüpte futbol dışında bir çok spor dallarında faaliyet gösteriliyor. Spor yapmak isteyen tüm öğrencilerimizi, çocuklarımızı spor yapmaya davet ediyoruz. Bizim buradaki hedefimiz spor kitlesini daha çok arttırmak. Kahve köşelerinde ve kötü alışkanlıklardan çocuklarımızı korumak için herkesi bünyemize davet ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 12:40:10
Güncelleme :29 Ocak 2009 Perşembe 12:47:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?