3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Stadyum tadilatı bitiyor

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor'un kullandığı Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda yaklaşık 1.5 aydır süren tadilat çalışmasında sona gelindiği belirtildi.


Denizli Belediyespor'un antrenmanlarını yaptığı stat, 2 metre yüksekliğinde çevre duvarlarıyla kapanırken, ek olarak ayrı soyunma odası, VIP Salonu, ek tribün inşaatları bitirildi.

Stat duvarlarının üzerine 60 santimetre boyunda reklam panoları da yerleştirildi. Mevcut soyunma odalarının da yenilendiği tadilat çalışmalarında, malzeme ve masaj odalarınındaki çalışmalarla tadilat işlemlerinin sona ereeceği, bahar aylarına doğru zeminin de yenileceği kaydedildi.


Klasman grubu ikinci etap maçları için Antalya Side'deki kampını tamamlayan Denizli Belediyespor, yarın saat 13.00'de Denizli Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacak. Çalışmalarını sürdüren Kırmızı-beyazlı ekipte hasta olan Ersin antrenmana çıkarken, Özgür ile Burak düz koşu yaptı.


Teknik direktör Hakan Dolutaş, Denizlispor ile yapacakları hazırlık maçının kendileri için önemli bir sınav olacağını, ikinci etap kampında da en iyi seviyeye gelmek için çalışacaklarını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 18:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?