7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

STK'lardan valiye ziyaret

Denizli'de sivil toplum örgütleri temsilcileri Denizli Valisi Hasan Canpolat'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Denizli Valiliği'nde gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki, Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Denizli Şubesi yönetimi tarafından yapıldı. Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Halit Ortaköy ve yeni yönetim kurulu üyeleri, sendikalarının çalışmaları, üye yapıları ve gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgi vererek, sendikala yayınlarını Vali Canpolat'a verdi. Vali Hasan Canpolat da, Başkan Halit Ortaköy ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.


Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Büro-Sen Denizli Şube Başkanı Halil İbrahim Çubukçu ve yeni yönetim kurulu üyeleri de Vali Hasan Canpolat'ı ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Denizli Valisi'nin son misafirleri ise, Rotary Kulüpler Bölge Başkanı Sezai Moral, Pamukkale Rotary Kulübü Başkanı Halim Sivri ve kulüp üyeleri oldu. Rotaryenler de ziyarette Vali Canpolat'la bir süre görüşerek faaliyetleri hakkında bilgi verirken, Vali Canpolat da, ziyaretlerden dolayı kendilerine teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 15:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?