3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Su baskını hayallerini de götürdü

SU BASKINI HAYALLERİNİ DE GÖTÜRDÜ

Denizli'de dün akşam meydana gelen su baskını, iki ay sonra dünya evine girecek olan Saadet Diken'in hayallerini yıktı.

Denizli'de dün akşam saatlerinde bastıran yağmurdan en fazla Dokuzkavaklar Mahallesi ve civarındaki evler etkilendi. Evlerini su basan vatandaşlar kendilerini zor dışarı atarken, düğün hazırlıkları yapan 23 yaşındaki Saadet Diken de tüm çeyizini kaybetti. Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki evinde annesi, babası ve ağabeyiyle birlikte oturan Saadet Diken iki ay sonra İlkay Küçük ile dünya evine girmek için hazırlıklara başlamıştı. Çalışarak hem evin geçimini sağlayan bir yandan da düğün hazırlıklarını

sürdüren Saadet Diken'in oturduğu ev, dün akşam yağan yoğun yağmur yağışının ardından sular altında kaldı. Evdeki eşyalar kullanılamaz hale gelirken genç kızın çeyizleri zarar gördü.

Beyaz eşyalarının yanı sıra giyim eşyaları ve düğün için damat tarafının aldığı tüm eşyalarını kaybeden genç kız ne yapacağını şaşırdı. Suyun içinden çıkarabildiği eşyalarını evin çatısına çıkararak kurutmaya çalışan Saadet Diken, söz nişanında çekilen fotoğrafların bile su içinde kaldığını söyledi.

İki ay sonra düğün yapacaklarını belirten Saadet Diken, "Tüm çeyizlerimi su götürdü. Babam yaşlı, ağabeyim hasta. Sadece evde ben çalışıyorum. Damat tarafının aldığı eşyalarım gitti. Koltuklarım kırıldı, yemek odası takımım gitti. Annemin aldığı ve borçlarımızı yatıracağımız maaşımızı kaybettik. Eşyalarımız mahvoldu" diye yakındı.

SU BASKINI HAYALLERİNİ DE GÖTÜRDÜ
SU BASKINI HAYALLERİNİ DE GÖTÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 14:51:04
Güncelleme :28 Mayıs 2010 Cuma 15:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?