6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Sümerpark AVM açıldı

BAKAN KAVAF DENİZLİ'DE AVM AÇILIŞI YAPTI

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, hükümet olarak Türkiye'yi 2023 vizyonu çerçevesinde dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokmaya çalıştıklarını söyledi.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Global Yatırım Holding'in iştiraki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Denizli'de yaptırılan Sümerpark Alışveriş Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılış törenine Bakan Kavaf'ın yanı sıra Denizli Valisi Yavuz Erkmen, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan ve Mithat Ekici, milletvekili aday adayı olduğu için görevinden istifa eden eski Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Belediye Başkan Vekili Osman Zolan ve Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer katıldı.

Halk oyunları gösterisiyle başlayan açılış töreninde Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel ve eski Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci bir konuşma yaptı. Vali Erkmen ise konuşmasında, Sümerpark AVM'nin yapılmasında büyük emeği olan Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yi ve belediye çalışanlarını tebrik ederek, "Hepimizin arzusu hem kentsel anlamda, hem de ekonomik anlamda yani her yönüyle bir üst seviyeye çıkması. Hepimiz bunun için çalışıyoruz" dedi.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, alışveriş merkezinin Denizli'nin ekonomik hayatına çok büyük bir canlılık getireceğine inandığını belirterek, "Biz hükümet olarak 2023 vizyonu çerçevesinde Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinin arasına sokmaya çalışıyoruz. Hedefimiz bu. Peki 2023 Türkiye'sinde dünyanın 10 büyük ekonomisi arasında yer alan Türkiye'de Denizli nerede olacak? Elbette şimdikinden çok daha iyi bir noktada olacak. Türkiye'nin lokomotifi olan iller sırasında çok daha üst sıralarda olacak. Hepimiz bunun için çalışıyoruz. Bütün enerjimiz, gayretimizi bunun için harcıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sümerpark AVM'nin açılış kurdelesini Bakan Selma Aliye Kavaf ve protokol üyeleri birlikte yaptı. Kavaf ve katılımcılar daha sonra alışveriş merkezinde incelemelerde bulundu. Bakan Kavaf açılışın ardından Aydın'a hareket etti.

Ege Bölgesi'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi niteliğindeki Sümerpark'ın ilk adımı olan Sümerpark AVM, bir çok önemli markaya ev sahipliği yapıyor.

BAKAN KAVAF DENİZLİ'DE AVM AÇILIŞI YAPTI
BAKAN KAVAF DENİZLİ'DE AVM AÇILIŞI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2011 Cumartesi 13:22:00
Güncelleme :12 Mart 2011 Cumartesi 16:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?