6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Sümerpark kapılarını açtı

SÜMERPARK KAPILARINI AÇTI

Denizli'nin yeni alışveriş merkezi Sümerpark kapılarını vatandaşlara açtı.

Denizli'nin üçüncü alışveriş merkezi Sümerpark hizmete girdi.Global Yatırım Holding'in iştiraki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan merkezde 107 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 12 bin metrekarelik 150 yataklı tam teşekküllü hastane, 150 odalı otel ve 644 konutuyla tam bir kentsel dönüşüm sağlayacak. Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak olan Sümerpark'ta yerli ve yabancı çok sayıda marka yer alıyor.

Denizli'nin 1 milyona yakın nüfusu olduğunu ve güçlü bir kent olduğunu belirten Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Ayşegül Bensel, "Denizli 2 AVM ve 1 Outlet mağazayı kaldırabilir. Biz şehrin tam göbeğindeyiz. İnsan akışının olduğu yerlere Kaleiçi'ne, Bayramyeri'ne çok yakınız. Burayı çekim merkezi haline getireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Denizlilerin Sümerpark'ı tercih etmeleri için birçok neden olduğunu ifade eden Bensel, " Biz sadece büyük markaların değil, yerel markaların da olmasına özen gösteriyoruz. Denizlililer pikniğe gidiyormuş gibi üstü açık olan alışveriş merkezimize gelebilirler. Çocuklar için mağazaların sayısı hayli fazla. Yine çocuklar için oyun alanlarımız var ve yeni oyun alanları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

SÜMERPARK KAPILARINI AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 11:53:04
Güncelleme :11 Mart 2011 Cuma 00:40:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?