2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Sun'a plaketli veda

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Antalya'nın Döşemealtı ilçe Kaymakamlığı'na atanan Vali Yardımcısı İ.Hayrullah Sun onuruna Polisevi'nde veda yemeği verdi.

Veda yemeğine, Vali Yavuz Erkmen, eşleri ile birlikte vali yardımcıları İ.Hayrullah Sun, Mehmet Çapraz, Mustafa Güney, İsmet Akyol, Abdullah Acar, Mestan Yayman, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ve bazı daire müdürleri ile, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (DETKİB) Başkanı Raşit Güntaş, İl Genel Meclisi eski başkanı Halil Pekdemir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu katıldı.

Yemekte vali yardımcıları adına bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, İ.Hayrullah Sun ile uyumlu, verimli ve dayanışma içerisinde Denizli için çalıştıklarını ifade ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Yardımcısı İ.Hayrullah Sun da konuşmasında, bir Denizlili olarak Denizli'de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu, gerek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, gerekse vali yardımcısı olarak mülki idareye elinden gelen katkıyı yaptığını belirterek, "Denizlili bir mülki idareci olarak Denizli'de çalışmaktan büyük haz duydum. Şimdi Antalya'da yeni kurulan Döşemealtı ilçesine Kaymakam olarak atandım. Yeni kurulan bir il veya ilçede kurucu mülki idare amiri olarak görev yapmanın zorluklarını biliyorum. Ancak bu zorlukları aşarak görevimizin gereklerini yerine getireceğim" diye konuştu.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, kendisinin de Bartın'ın yeni il olduğunda vali olarak Bartın'a atandığını, yeni kurulan bir ilde kurumları oluşturmanın ve idari yapının en alttan en üst kademeye kadar oluşturulmasının zorluklarını yaşadığını ifade ederek,

"Kurucu mülki idare amiri olarak bir ilde veya ilçede görev yapmak zor olduğu kadar zevkli de bir iştir. Bir defa o il veya ilçede o yapıyı oluşturduğunuzda o il veya ilçe sizin için daha farklı bir anlam ifade eder. Artık o sizin çocuğunuz gibidir. Bunun
verdiği haz ve mutluluk işin bütün zorluklarını unutturur. Vali Yardımcımız Hayrullah Sun'un da Denizli'deki başarılı görevinden sonra Antalya'da da bu görevin üstesinden başarı ile geleceğinden eminim. Kendisine Denizli'deki görevinden ve Denizli'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken Antalya'daki görevinde de başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı Sun'a Denizli'deki hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 20:41:57
Güncelleme :18 Haziran 2008 Çarşamba 20:58:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?