3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

SYDV yardımları PTT'den ödenecek

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından (SYDV) para yardımında bulunulan vatandaşlara, yardımları PTT Başmüdürlüğü ile imzalanan protokolle PTT Şubeleri’nden ödenecek.

Denizli Valiliği'nde gerçekleştirilen protokol törenine Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Denizli PTT Başmüdürü Mevlüt Keklik ve SYDV Müdürü Fatih Işık katıldı. Vali Yavuz Erkmen ve daire müdürleri tarafından imzalanan protokolle vatandaşların artık yardım paralarını PTT şubelerinden çekebilecekleri belirtildi.

İmzalanan protokole göre, Denizli merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerinde ikamet eden yardıma muhtaç vatandaşlar, belirli tarih ve periyotlarla, mütevelli heyet toplantılarında çıkan yardımları, merkez ve merkeze bağlı köylerdeki 35 noktada bulunan 56 PTT gişesinden yardım paralarını alabilecekler. Özürlü, hasta ve yaşlı vatandaşların yardımları ise evlerine gidilerek teslim edilecek. Yeni sistemle banka önlerindeki kuyrukların kalkacağı, bu uygulamadan yaklaşık 5 bin kişinin faydalanacağı belirtildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 17:11:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?