2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Tacizcilere tutuklama

Denizli'ni Bekilli İlçesi'ne bağlı Çoğaşlı Köyü'nde oturan M.K., jandarmaya başvurarak erkek arkadaşı N.E.'nin akrabaları M.S. ve M.Ö.'den tecavüze yeltendikleri, elle cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla şikayetçi oldu. Yapılan incelemenin ardından M.S. ve M.Ö. tutuklandı.

1 Eylül'de jandarmaya başvuran M.K. (22), bir gün önce erkek arkadaşı N.E. (24) ile otomobille gezintiye çıktıklarını, yolda N.E.'nin akrabaları olan M.S. (31) ile M.Ö.'yü (31) de yanlarına aldıklarını anlattı. Bir süre sonra vardıkları ormanlık alanda, sevgilisi N.E.'nin gözleri önünde M.S. ve M.Ö.'nün kendisine tecavüz etmeye kalkıştığını aktaran genç kadın, direndiğinde ise dayak yediğini ve M.S. ile M.Ö.'nün elle cinsel tacizde bulunduklarını iddia etti.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, M.K. hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Verilen rapor doğrultusunda jandarma, M.K.'nın sevgilisi N.E. ile akrabaları M.S. ve M.Ö.'yü gözaltına aldı. Yapılan sorgunun ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlıdan sevgili N.E. savcılıkça serbest bırakıldı, M.S. ve M.Ö. ise tutuklanıp Kocabaş D Tipi Cezaevi'ne konuldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 18:01:48
Güncelleme :4 Eylül 2008 Perşembe 18:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?