3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Taraftardan tatlı moral

DENİZLİSPOR'A BAKLAVALI MORAL

Denizlispor taraftarları Akhisar Belediyespor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek yönetim, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram edip, moral verdi.

Bank Asya 1. Lig'de zirveyi 7 puanla Orduspor, Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor ile paylaşan Denizlispor'a taraftar morali. Bir grup Yeşil-siyahlı taraftar Haluk Ulusoy Tesisleri'ne gelerek takıma moral ziyaretinde bulundu. Futbolculara ve yönetim kurulu üyelerine baklava ikram eden taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy da taraftarlara teşekkür ederek çikolata ikram etti. Denizlispor taraftarlarının Türkiye'nin en centilmen taraftarı olduğunu

belirten Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Türkiye'de tel örgülerini kaldıran ilk takım biziz. Bu bize güeven veren taraftarımızın sayesinde gerçekleşmiştir. Denizlispor taraftarı her zaman centilmenliği ile ön plana çıkmıştır. Taraftarlarımızdan isteğimiz, bugüne kadar nasıl centilmen hareket etmişlerse, bundan sonra da bu tavırlarını sürdürmeleridir. Denizli'de asla çirkin söz, küfür ve şiddet olayları olmayacaktır" dedi.

Taraftarlardan takıma her zaman sahip çıkmalarını isteyen Mehmet Özsoy, "Biz Bank Asya 1. Ligi'nde misafiriz. Sezon sonunda şampiyon olarak tekrar Süper Lig'e çıkacağız. Fakat taraftarlarımızın desteği olmadan bunu başaramayız. Tüm Denizli bu amaç etrafından kenetlenmeli. Bu nedenle taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Her maçta takımımızın arkasında itici bir güç olmanız gerekli" şeklinde konuştu.

Öte yandan Denizlispor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor. Ligin 4. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeşil-siyahlı ekipte futbolcuların oldukça hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti sevindiriyor.

DENİZLİSPOR'A BAKLAVALI MORAL
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 14:08:01
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 13:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?