7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Taraftarsız başarı olmaz!

DENİZLİSPOR ŞAMPİYONLUĞA İNANDI

Denizlispor Teknik Direktörü Kenan Atik, birlik ve beraberliğini koruyan takımların şampiyonluk hedefine ulaşacağını, bunlardan birinin de kendileri olacağını söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de Altay galibiyetiyle ikinci sıraya yükselen Denizlispor'da moraller yerine gelirken, geçen hafta teknik direktörlük görevine getirilen Kenan Atik iddialı açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar Denizlispor'da forma giyen ve alt yapıda çeşitli görevlerde bulunduktan sonra ilk defa A takımın başına getirilen Kenan Atik, Altay galibiyetiyle çıkışlarını sürdürdüklerini söyledi. Bank Asya 1. Lig'de son yılların en çekişmeli sezonunun yaşandığını belirten Atik, "Göreve resmi olarak bu hafta başladım ama sezon başından beri bu takımın içindeyim. Oyuncuların ve takımın yabancısı değilim. Bu hafta çok kritik bir maç oynadık. Samsun ve Mersin İdman Yurdu maçlarını kazanınca Altay maçı bizim için kritik bir maç haline geldi. Kazasız geçmemiz gerekiyordu. 3 puanı alarak bunu başardık. Bundan sonraki bütün konsantremizi Mersin İdman Yurdu maçına verdik. Mersin İdman Yurdu bizim rakibimiz ve bizi yakalamak isteyen bir rakip. Onlara bu şansı tanımak istemiyoruz. Seyircimizin önünde, seyircimizin desteğiyle kazanarak üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz" dedi.

"ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ SON DÜDÜĞE KADAR SÜRECEK"

Bank Asya 1.Lig'de her takımın bir hedefi olduğunu belirten Atik, "Bu lig son düdüğe kadar gidecek. Bank Asya' da son düdük çalınana kadar bütün takımların ya üst sıralar ya da düşmemek için bir hedefi olacak. O yüzden biz de bu sağlamlığımızı göstereceğiz. Bu hafta yenildik, berabere kaldık, çöktük gibi şeyler olmaması lazım. Bu lig son maça kadar gidecek. Ligde de iyi form tutanlar, sağlam duranlar, basın seyirci, yönetim, futbolcu birlikteliğini sağlayanlar başarılı olacak. Kolay bir lig değil. Her hafta kimin ne olacağı belli değil. Bir hafta 7'nci sıradasın, diğer hafta 2'nci sıradasın. Onun için moral bozmadan, birlikteliğimizi kaybetmeden bu ligin sonuna kadar gitmemiz lazım. Biz takım olarak bu birlikteliği sağladık. Şampiyonluk kolay değildir. Biz zor olanı başaracağız" dedi.

"TARAFTARSIZ BAŞARI OLMAZ"

Taraftarlara büyük görev düştüğünü ve onlarsız hedefe ulaşmanın mümkün olmadığını kaydeden Denizlispor Teknik Direktörü Kenan Atik, "Ben futbolculuğumdan bu yana aynı şeyi söylerim. Bizim taraftarımız Türkiye'de sayılı taraftarlarındandır. Hep konuşulan bir taraftardır. Rize'nin, Ordu'nun taraftarı konuşulmaz ama Denizlispor'un taraftarı hep konuşulur. Centilmenliğiyle, tel örgülerin kalkmasıyla konuşulur. Takımın en ihtiyacı olduğunda sahadaki yerini alır. Denizlispor takımının Bank Asya 1.Lig'de şampiyon olması için zaman kısalıyor. Bizim onlara ihtiyacımız var. Gelip bizi 90 dakika desteklemeleri lazım. Şampiyonluk hedefine giderken bizim yanımızda olsunlar. Taraftarsız başarı olmaz" diye konuştu.

DENİZLİSPOR ŞAMPİYONLUĞA İNANDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2011 Salı 10:43:01
Güncelleme :22 Şubat 2011 Salı 23:13:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?