6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Tartışma düelloya dönüştü:Bir ölü

Denizli’de gece yarısı alkollü iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce bıçaklar konuştu. Çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kınıklı Beldesi Çamlaraltı Mahallesi 6046 Sokak kenarındaki boş arazide, Cüneyt Yalabur (18), Şafak Kenez (18) ve üvey kardeşi Şahabettin isimli şahısla ismi tespit edilemeyen bir kişinin bulunduğu grupla, yine aynı yerde bulunan bir başka grup arasında tartışma çıktı.

 Alkollü iki grup arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine bıçakların çekildiği kavgada Cüneyt Yalabur olay yerinde hayatını kaybederken, Şafak Kenez aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Ağır yaralı halde olay yerinden 500 metre kadar uzaklaşan Kenez’in, daha sonra kan kaybından yere düştüğü öğrenildi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı tarafından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Şafak Kenez’in durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri Cüneyt Yalabur’un cesedi üzerinde ve çevrede inceleme yaparken, Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Yalabur’un cesedi Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

 Polis Şafak Kenez’in üvey kardeşi ile yanında bulunan şahsı gözaltına alırken, olaya karışan diğer grubun yakalanması için arama çalışmalarına başladı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Denizli
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 12:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?