2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

TEFBİS tanıtım toplantısı yapıldı

DENİZLİ'DE TEFBİS TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Türkiye'de Eğitimin Finansmanı ve Eğitim Harcamaları Bilgi Yönetim Sistemi (TEFBİS) tanıtım toplantısı Denizli Halk Eğitim Merkezi'nde yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan toplantıya Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Denizli'de görev yapan okul müdürleri katıldı. Toplantıda okul müdürlerine TEFBİS projesini anlatan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, projenin çalışmalarda kolaylık sağlayacağını ve plan, program yaparken ve uygularken çok yararlı olacağını söyledi.

TEFBİS programını Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim-öğretim kurumlarının kullanacağını belirten Oğuz, “bu proje ile okullardaki genel bütçe gelirleri dışındaki vatandaş katkıları ile okul kullanım alanlarından elde edilen gelir ve giderler kayıt altına alınacak. TEFBİS'in çalışmalarımızda kolaylık sağlayacağını, plan ve programlarımızı yaparken ve uygularken çok yararlı olacağın umuyorum. Denizli eğitim alanında başarılı bir il. Bunun mimarları da eğitimcilerimiz. Amacımız başarılarımızın devamını getirebilmek için bir önceki yılın değerlendirilmesini yaparak kendimizi daha da geliştirmek" dedi.

DENİZLİ'DE TEFBİS TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 16:17:05
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 20:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?