3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Tek hedef galibiyet

DENİZLİSPOR, GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da tek hedef galibiyet.

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor'la karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürüyor. Milli takımlarında bulunan Koffi, Bangoura, Berberoviç, Cenk ve Güray'dan eksik olarak çalışmalarını sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte teknik heyet ve futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Sezon başından beri ilk defa eksiği olmadan tam kadroyla sahaya çıkacak olan Denizlispor'da, sakatlığı sebebiyle haftalardır forma giyemeyen Boşnak Bajic'in de hızla iyileşmesi ve takımla çalışmaya başlaması

moralleri yükseltti. Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan ve 6 puanla düşme hattının bir sıra üzerinde bulunan Denizlispor, Bursaspor'u yenerek hem ilk galibiyetini almak, hem de alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyor.

Denizlisporlu futbolcular son haftalardaki iyi mücadelelerini skora yansıtamadıklarını, Bursaspor'u yenerek kötü gidişe son vermek istediklerini söylediler.

Denizlisporlu futbolcu Engin Memişler, "Bu hafta Bursaspor'la çok önemli bir maça çıkacağız. Bizim için bu çok önem taşıyor. Artık kendi sahamızda maç kaybetmememiz gerekiyor. Bursaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hocalarımız, oyuncu arkadaşlarımız ve yönetimin yanı sıra bu maç taraftarlarımız için de önemli. Bu maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Çünkü bundan önceki yıllarda taraftarlarımızla başarılara imza attık. Yine aynı şekilde taraftarların bize destek vermesini istiyoruz.

Herkesi bu zorlu maça bekliyoruz" dedi.

Denizlisporlu futbolcu Çağlar Birinci, Bursaspor maçının önemli ve kazanılması gereken bir maç olduğunu belirterek, "Son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var. Sonuç olarak olmasa da oyun olarak her hafta daha iyiye gidiyoruz. İnşallah bunu sürdürerek Bursaspor'u kendi sahamızda yenmek ve çıkış yakalamak istiyoruz. Buna çok ihtiyacımız var. Sezon başından beri galibiyet alamamanın stresini yaşıyoruz. Bir galibiyetle bu stresi de üzerimizden atacağız" dedi.

Denizlispor'un kalecisi Özden, Bursaspor'un lige iyi başlayan bir ekip olduğunu belirterek, "Bu zorlu maçı kendi sahamızda oynayacağız ve her türlü avantajı kullanmak istiyoruz. Bugüne kadar alamadığımız galibiyeti bu maçta alarak, bundan sonraki maçlara moralli çıkmak istiyoruz. Bursaspor iyi bir takım. Ama biz de son haftalarda iyi futbol oynuyoruz. Tek sıkıntımız bunu sonuca yansıtamıyoruz. Bu maçta bunu da başararak ilk galibiyetimizi alacağız" dedi.

Denizlispor'un tecrübeli isimlerinden Murat Hacıoğlu ise, Bursaspor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını belirterek, "Bu maçı kazanamazsak alt sıralarda kalırız. Bursaspor maçında mağlubiyeti düşünmek bile istemiyoruz. Bu maçı kazanarak ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Lige verilen bir haftada iyi çalıştık ve moralimiz de yerinde. İnşallah istediğimiz 3 puanı alırız" dedi.

DENİZLİSPOR, GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 12:41:05
Güncelleme :14 Ekim 2009 Çarşamba 16:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?