3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Tek yol galibiyet!

Denizlispor'da Ankaraspor maçı hazırlıkları sürerken, camiada galibiyetten başka bir şey konuşulmuyor.

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında kendi sahasında Ankaraspor'la karşılaşacak olan Yeşil-siyahlılar, çalışmalarını günde tek idmanla sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'da sakatlıkları bulunan Djamal Berberoviç ve Carlos Alberto dışında eksik bulunmazken, bu iki oyuncunun Ankaraspor maçında forma giyemeyecekleri açıklandı. Ligde 35 puanla 14. sırada yer alan Denizlispor, bu sezon kendi sahasında sadece 4 maç kaybetti.

İç saha maçlarında başarılı bir performans çizen yeşil siyahlılar Ankaraspor'u da yenerek ligde kalma yarışında avantajlı duruma geçmek istiyor. Denizispor'un Brezilyalı stoperi Wescley, Ankaraspor maçının çok önemli bir maç olduğunu ve mutlaka kazanacaklarını belirterek, "Ankaraspor güçlü bir takım ve zor bir maç olacak. Ancak hem hücumda hem defansta iyi oynayıp, gol de atarak bu maçı mutlaka kazanacağız" dedi.

Fatih Yiğen ise, Ankaraspor maçının kendileri için çok önemli bir maç olduğunu belirterek, "Galip gelmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de var. Bu maçta iyi futbol değil, savaşarak mücadele edeceğiz. Bu maçı almak için elimizden geleni yapacağız. Takım olarak iyi hazırlanıyoruz. Galip gelmek için her yolu deneyeceğiz. Ankaraspor'u yenerek, ardından oynayacağımız Ankaragücü maçına biraz daha rahat çıkmak istiyoruz. İnşallah kazanan biz olacağız" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, son 7 haftadır düşme hattındaki grubun içinde bulunduklarını ve zor maçlar oynadıklarını belirterek, "İçeride iyi oynuyoruz ve galip geliyoruz. Sadece Sivasspor maçında bunda sekteye uğradık. Bu maç bizim için sözün bittiği bir maç. Takımın coşkusu iyi ve kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Mazeret de üretmiyoruz. Tek sakatımız olan Berberoviç oynamayacak. Bu oyuncumuz Ankaragücü maçında oynayabilecek. Kazanıp diğer maçları bekleyeceğiz. Alacağımız galibiyet bize yetmeyebilir. Bu maç için söylenecek tek şey kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazanacağız. Taraftarlarla, Denizli kentinin hepsiyle coşkuyla kazanacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 12:23:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?