3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Tek yol galibiyet

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında kendi sahasında Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Ligde son 4 haftada hiç gol atamayan ve son 2 maçını kaybeden Yeşil-siyahlı ekip, kendisi gibi ligde kalmayı hedefleyen Kocaelispor'u yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı süren Burak dışında tüm futbolcular katıldı. Teknik direktör Mesut Bakkal, Kocaelispor maçında galibiyetten başka bir seçenek düşünmediklerini söyleyerek, "Ligde geride kalan tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacağız, özellikle kendi sahamızdaki maçlarda puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Son haftalarda ummadığımız puan kayıpları yaşadık. Ancak ligin sonlarına geliyoruz ve her mağlubiyet bizi daha zor duruma sokuyor. Kocaelispor maçı bizim için 6 puanlık bir maç. Kendi saha ve seyircimiz önünde bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Taraftarlarımızdan bugüne kadar verdiği desteği sürdürmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Ligin ilk yarısında rakibi karşısında deplasmanda 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybeden Denizlispor, maçtan galibiyetle ayrılarak düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon kendi sahasında oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Yeşil-siyahlı ekip, bu maçlarda 17 gol atarken, kalesinde ise 16 gol gördü. Şu ana kadar topladığı 29 puanının 21'ini evinde kazanan Denizlispor, kendi sahasında oynadığı son 2 maçta gol atamadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 18:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?