5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Tekdtilci, ofisinde ölü bulundu

Denizli'de, Kıbrıs gazisi işadamı, fabrikasında bu sabah öldürülmüş olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Kumkısık Köyü yakınlarında bulunan Sem Tekstil Fabrikası'nda meydana gelen olayda, fabrikanın ortaklarından Selim Sağsöz (53), ofisinde ölü olarak bulundu. Eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen ve fabrikada yattığı ileri sürülen işadamı Selim Sağsöz'ün cesedi bu sabah ofise temizlik için gelen işçiler tarafından bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, işadamının başına tüfekle 1 el ateş edilerek öldürüldüğünü tesbit etti. Savcılık tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından, Sağsöz'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü. Olayın duyulmasının ardından, işadamının yakınları fabrikaya geldi.
İşadamının öldürülmesi ile ilgili soruşturma sürdürülürken, Selim Sağsöz'ün 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'na katıldığı ve savaş sırasında 4 kurşunla yaralandığı öğrenildi. Kıbrıs gazisi olan işadamı Selim Sağsöz'ün, KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş tarafından harekat döneminde tebrik edildiği belirtilirken, Sağsöz'ün Rauf Denktaş'la fotoğraf çektirdiği öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2006 Çarşamba 15:11:06
Güncelleme :3 Mayıs 2006 Çarşamba 15:16:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ece duran IP: 78.176.177.xxx Tarih : 29.01.2009 11:29:52

ben dedemi çok özlüyorum ama geri gelemiyor bunu yazarken bile acı çekiyorum böyle adamları neden öldürüyorlar benim dedem 2006'da öldü ama hala katil için yeterli delil yok ve ben dedemin geri gelmesini istiyorum keşke onu son birkez öpebilseydim.