3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Teknik direktör arayışı başladı

Teknik direktör Mesut Bakkal'la yola devam kararı alan ancak yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Denizlispor'da yönetim, yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Denizlispor Başkanı Ali İpek'le dün, gün boyu yaptığı görüşmelerde istediği paranın kendisine verilmemesi üzerine Denizlispor'dan ayrılma kararı alan Mesut Bakkal'ın yardımcılarıyla birlikte 1 milyon 150 bin TL istediği, Yeşil-siyahlı yönetimin ise 550 bin TL teklif ettiği öğrenildi. Mesut Bakkal'ın istediği ücreti çok yüksek bulan Denizlispor yönetimi, Bakkal'la yollarını ayırarak, Turkcell Süper Lig tecrübesi bulunan ve şu anda takım çalıştırmayan bazı teknik direktörlerle görüşmeye başladığı öğrenildi.

Daha önce Mesut Bakkal'la yola devam kararı alan, bu yüzden de transfer çalışmalarını Bakkal'ın raporuna göre sürdürmeyi hedefleyen Denizlispor yönetimi, anlaşma sağlanamaması üzerine futbolcu transferine hız verdi. Yeni gelecek hocayı beklemeden yabancı bir orta saha oyuncusu ve yine yabancı bir stoper transfer edecek olan yönetimin, Couto ve Carlos Alberto'dan sonra Wescley'i de gönderebileceği öğrenildi.

Yeşil-siyahlılar geçen sezona Ali Yalçın'la başlamış, daha sonra Ümit Kayıhan'la yoluna devam etmişti. Ümit Kayıhan'ın görevde kaldığı süre içerisinde istenilen sonuçların alınamaması üzerine, Denizlispor'da 11 yıl forma giyen Mesut Bakkal devre arasında göreve getirilmişti.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 15:25:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?