3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Tekstil fabrikasında yangın

Denizli'de, bir tekstil fabrikasında sabah saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangında büyük maddi hasar oluştu. Yangın sırasında bir itfaiyeci ve bir işçi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Denizli- İzmir karayolu Karaköy mevkiinde bulunan Konya Tekstil Fabrikası'nın depo kısmında sabah saatlerinde elektrik arızasından çıktığı bildirilen yangında ihracata hazır bekleyen malzemeler zarar gördü. Aralıksız beş saattir süren yangın sırasında ismi öğrenilemeyen bir işçi ile Samet Karateke (24) isimli itfaiye eri yoğun dumandan etkilenerek Acil Servis ekibi tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada, yoğun duman nedeniyle itfaiye erleri ile işçilere zehirlenmemeleri için ayran dağıtıldı.

Olay yerine gelen fabrikanın ortaklarından Mehmet Özcan yangınla ilgili bir açıklama yapmazken yangına yedi itfaiye aracı müdahale etti. Bu arada jandarma ekipleri fabrikanın çevresinde güvenlik tedbiri aldı. Yangınla igili soruşturmanın söndürme çalışmaları tamamlandıktan sonra başlayacağı belirtildi. Öte yandan aynı fabrikanın geçen sene yine bir yangın geçirdiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 19:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?