2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Tekvandocular 10 madalya ile döndü

TEKVANDOCULAR 10 MADALYA İLE DÖNDÜ

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce 733. Yıl Türk Dil Bayramı münasebetiyle organize edilen Dil Kupası Tekvando Şampiyonası’na katılan Denizli Belediyesporlu tekvandocular 10 madalya kazandı.

Denizli Belediyesporlu sporcular Karaman'da yapılan şampiyonada 1 birincilik, 2 ikincilik ve 7 üçüncülük olmak üzere 10 madalya kazandı. Gençlerde artı 65 kiloda Mehmet Gürkaynak birinci olurken, 49 kiloda İpek Çalhan ikinci, artı 78 kiloda Mutlu Emre Arı, 68 kiloda da Selçuk Akkuş üçüncü oldu. Yıldızlarda ise Alper Aykol, Faruk Çallıoğlu, Erdal Tolga Sel, Niray Çelebi, Semiha Puslu, Enes Çelebi madalya kürsüsüne çıkan diğer isimler oldu.

Denizli Belediyespor Tekvando Şubesi Başkanı Kamil Yaşar Güleç, son yıllarda tekvandoda çok başarılı çalışmalar yaptıklarını belirterek, başarılarının artarak devam edeceğine inandığını ve Karaman'da kazanılan madalyaların bunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Denizli Belediyespor Tekvando Antrenörü Özgür Arım ise bu tür şampiyonaların önemine değinerek, "Yarışmalarda eksikliklerimizi giderdiğimiz gibi, tecrübelerimizi de arttırıyoruz. 2011 yılında yapılacak olan yıldızlar Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan milli takıma sporcu verebilmek için uğraşıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 17:41:05
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 18:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?