2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Tekvandocular ödüllendirildi

Denizli Emniyet Spor Gücü Kulübü, tekvandoda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi. 

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Emniyet Spor Gücü Kulübü Başkanı Feyyaz Ceşen ödül töreninde yaptığı konuşmada, Emniyet Spor Gücü Kulübü'nün iki amacı bulunduğunu belirterek, "Birincisi, bedenen ve zihnen sağlam aynı zamanda erdemli insan yetiştirilmesine vesile olmak. İkincisi İstiklal Marşı'mızı Avrupa'ya hatta dünyaya duyurmak ve bayrağımızı dalgalandırmaktır. Bu çerçevede bir yıla yakın bir zamanda tekvando branşında bölgesel de olsa başarıların alınması, başarılı gençlerimizin yetişmesi bizleri sevindirmekte ve gelecek adına ümitlendirmektedir" dedi. 

Ceşen, 2001 yılında kurulan Denizli Emniyet Spor Gücü Kulübü'nün yüzlerce gence spor yapabilme imkanı sağlayarak, özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için önemli görevler yaptığını söyledi. 

Ceşen, Masa Tenisi, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Boks, Alan Tenisi, Hentbol, Taekwando, Havalı Tabanca, Bilardo, Çim Hokeyi, Badminton, Bowling, Avcılık ve Atıcılık, Vücut Gelistirme ile Satranç olmak üzere 16 branşta spor faaliyetlerini sürdüren kulübün yaklaşık 250 sporcuyla çalışmalar yaptığını açıkladı.
Konuşmaların ardından başarılı sporculara çeşitli hediyeler verildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 16:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?