7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Tekvandocuların madalya sevinci

Denizli Belediyespor Tekvando Takımı, Burdur'da yapılan 19 Mayıs Turnuvası'nda takım halinde birinci oldu. Kırmızı-beyazlı kulübün sporcuları, turnuvada 3 altın, 1 gümüş ve 1 de bronz madalya kazandı. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 12-13 Mayıs tarihlerinde Burdur'da özel bir turnuva düzenlendi. 9 ilden 18 takımın katıldığı 19 Mayıs Tekvando Şampiyonası'nda, Denizli'yi temsil eden Denizli Belediyespor Kulübü'nden 51 kiloda Dilara Turan, 68 kiloda Ayşe Deniz Düzenli ve 45 kiloda Osman Uçan kilolarında altın madalya kazandı. Turnuvada, 59 kiloda Emre Yıldırım ikinci, 55 kiloda da Kürşat Akyol üçüncü oldu. Denizli Belediyespor, turnuvada kazandığı 3 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile takım halinde birinci oldu. 

Denizli Belediyespor tekvando antrenörü Özgür Arım, kulübün verdiği desteğe, başarılarıyla teşekkür etmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Yeni salonumuzda çalışmalarımızı yapmaya başladıktan sonra daha başarılı sonuçlara imza attık. Bize bu imkanı sunan başta Belediye Başkanımız Nihat Zeybekçi, kulüp başkanımız Namık Kemal Eraslan ve bölüm başkanımız Kamil Yaşar Güleç'e teşekkür ederiz. Biz, Denizli Belediyespor Kulübü'nün bayrağını başarıyla dalgalandırmaya devam edeceğiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2007 Salı 15:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?