7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Telefonu çaldı, 'iyi günler' diyip ayrıldı

Denizli'de bir işyerine giren ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken şahıs, sandalye üzerindeki çantadan cep telefonunu aldıktan sonra "İyi günler, görüşürüz" deyip işyerinden ayrıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Çaybaşı Mahallesi'nde faaliyet gösteren FTS Emlak Tur bürosuna gelen bir kişi, daha önce işyerinde çalışan birisini sordu. Çalışanların şahsın artık işyerinde çalışmadığını söylemesi üzerine işyerinin içinde gezinmeye başlayan şahıs, sandalyenin üzerindeki çantadan cep telefonunu alarak cebine koydu. Şahıs, daha sonra çalışanlara "İşim var görüşürüz, iyi günler" diyerek işyerinden ayrıldı. 

Güvenlik kamerası görüntülerinden cep telefonunun çalındığını öğrenen Sündüz Önce, bu tür suçlara karşı cezaların daha ağır olması gerektiğini belirterek, "Artık hırsızlar hiçbir şeyden korkmuyor. Ofisimizde meydana gelen olayda, hırsız büyük bir cesaretle çantamdaki cep telefonumu alıp gitti. Cep telefonumun maddi değeri yok, ama başkalarına da zarar vermiştir. Vermeye de devam edecektir. Devletin yeterli kanunlar çıkarması gerektiğine inanıyorum" dedi.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 15:07:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cino IP: 88.245.225.xxx Tarih : 21.03.2007 09:20:59
bu insanlar ne kadar rahat çantasın dan cep telefonu alıp kaçıyor polislerimizde yakladımı serbest bırakıyorlar böylelerini idam edeceksin dünyada kötüler kalmamalı