3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Tenisçiler madalya peşinde

DENİZLİ BELEDİYESPORLU TENİSÇİLER MADALYA PEŞİNDE

Antalya Belek'te yapılacak olan Uluslararası Tenis Turnuvası'na katılacak olan Denizli Belediyespor Tenis Takımı Antalya'ya gitti.

Denizli Belediyespor Tenis Şube Başkanı Akın Çelik, kulüp bünyesinde 15 spor branşı ile çocukların spor yapmalarını sağladıklarını söyledi. 2009 ve 2010 yılları içinde Denizli Belediyespor Tenis Takımı’nın bir çok turnuvaya katılarak birincilikler elde ettiğini belirten Çelik, "Denizli Belediyesi olarak çocuklarımızın planlı programlı spor yapmalarını sağlıyoruz. Spor yaparak büyüyen çocuğun fiziksel gelişiminin yanında sosyal yönden gelişimine de katkıda bulunur. Bireysel sporlar özgüvenin gelişiminde katkıda bulunurken, takım sporları paylaşmayı, yardımlaşmayı geliştirir ve okuldaki başarıyı beraberinde getirir. Geçen yıl başlattığımız tenis kursları ile Denizli Belediyespor'un ismini tenis branşında da başarılı bir şekilde duyurmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

Denizli Belediyespor olarak 10 aylık süre içinde 5,6,7,8 yaş grubunda 500 çocuğa ulaşarak tenis oynattıklarını vurgulayan Çelik, yaklaşık bin 500 saat ders verildiğini söyledi. Ayrıca 50 kişilik down sendromlu ve otistik çocuklardan oluşan gruba da 72 saat tenis dersi verildiğini kaydeden Çelik, Antalya'yadaki turnuvaya 20 sporcu ile katıldıklarını ve madalya için mücadele edeceklerini söyledi.

DENİZLİ BELEDİYESPORLU TENİSÇİLER MADALYA PEŞİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 10:24:05
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 17:01:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?