2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Terk edilen bebeğe şehidin ismi verildi

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Kurban Bayramı münasebetiyle ziyaret ettiği Çocuk Yuvası'nda terkedilen iki bebeğe isim verdi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkan Vekili Osman Zolan, Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yüceliş, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakçı ve bazı daire müdürleri ile yetiştirme yurdu, çocuk yuvası ve huzur evini ziyaret etti. Yetiştirme Yurdu'na yapılan ziyarette Vali Erkmen ve beraberindeki heyet çocuklarla sohbet edip harçlık ve bazı hediyeler verdi. İl Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Altın, yetiştirme yurdu hakkında bilgi vererek, tüm çocukların bayramını kutladı.

BEBEĞE AKTÜTÜN ŞEHİDİNİN ADI VERİLDİ

Vali Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri yetiştirme yurdundaki ziyaretin ardından çocuk yuvasına geçti. Burada çocukların alkışlarıyla karşılanan Vali Erkmen çocuklara eşlik etti. Salonda çocuklarla ilgilenen Erkmen, hediyeler dağıttı. Alışılmışın dışında geçen ziyaret sırasında çocuklar Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri ile şakalaşarak hoşça vakit geçirdi. Sıfır yaş grubu bebeklerin bulunduğu yeri de gezen Erkmen, burada bebeklere oyuncak hediye etti. Bir süre önce terkedilen bir bebeği kucağına alarak seven Vali Erkmen, henüz ismi konulmamış bebeğe Aktütün saldırısında şehit düşen Denizlili er Halil İbrahim Arılık'ın ismini verdi. Geçen hafta camiye terk edildikten sonra bir süre hastanede tedavi gören ve bugün çocuk yuvasına teslim edilen kız bebeğe ise 'Ayşe' ismini verdi.

HAYIRSEVERLERE PLAKET

Protokol üyeleri daha sonra huzur evine geçerek burada yaşlılarla bayramlaştı. Huzurevi sakinleri tarafından karşılanan Vali Erkmen, hepsiyle tokalaşarak bayramlaştı. Burada hayırseverler tarafından huzur evine hibe edilen minibüsün alınmasında emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesine yardımda bulunan Yetim ve Acizleri Koruma Vakfı Başkanı Musa Kazım Manasır ve Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş'a da altın madalya ve şilt verildi. Vali Yavuz Erkmen, 73 bin YTL'lik minibüsün alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, huzur evi sakinlerine araçlarını iyi günlerde kullanmaları dileğinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?