3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Terliğinin peşinden ölüme gitti

TERLİĞİNİ ALMAK İSTERKEN BARAJA DÜŞTÜ

Denizli'de, düşürdüğü terliği almak için baraj gölüne giren ilköğretim okulu öğrencisi boğularak öldü.

Olay, bugün öğle saatlerinde Gökpınar Recep Yazıcıoğlu Barajında meydana geldi. Annesi tarafından okuldan 5 gün izin alınan TOKİ İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Ramazan Tabak, arkadaşlarıyla birlikte balık avlamak için baraja gitti.

Balık avladığı sırada terliğini suya düşüren Ramazan Tabak, terliğini almak için gölete girdi ancak girdaba kapıldı. Sudan çıkamayan Ramazan Tabak boğularak öldü. Bu arada arkadaşları olayı çevredeki vatandaşlara söyledi. Bir vatandaşın cep telefonuyla polisi arayarak durumu anlatmasının ardından polis, Sivil Savunma Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma Timi, Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kurtarma ekibi ile sağlık ekibi olay yerine geldi. Dalgıçlar zaman kaybetmeden sualtı elbiselerini giyerek gölde Ramazan Tabak'ın cesedine ulaşmak için harekete geçti. Dört dalgıcın 10 dakika süren çalışmasının ardından Ramazan Tabak'ın cesedine 15 metre derinlikte rastlanıldı. Cesedi bulan ve su üstüne çıkaran dalgıç diğer arkadaşlarından bir yandan yardım bir yandan da ceset torbasının hazırlanmasını istedi. Ramazan Tabak'ın cesedi dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarıldıktan sonra ceset torbasına konuldu. Bir arkadaşı, Ramazan'ın cesedini görünce hıçkırıklarla ağlamaya başlarken bir polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Ramazan Tabak'ın annesi Hülya hanım (33) ile babası Ceylan Tabak'ın (37) bir süre önce ayrı yaşamaya başladıkları öğrenildi. Annenin okula dilekçe verdiği ve 14-18 haziran tarihleri arasında çocuğun izinli olduğu belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

TERLİĞİNİ ALMAK İSTERKEN BARAJA DÜŞTÜ
TERLİĞİNİ ALMAK İSTERKEN BARAJA DÜŞTÜ
TERLİĞİNİ ALMAK İSTERKEN BARAJA DÜŞTÜ
TERLİĞİNİ ALMAK İSTERKEN BARAJA DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2010 Perşembe 16:46:04
Güncelleme :17 Haziran 2010 Perşembe 18:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatma sancar IP: 88.253.53.xxx Tarih : 20.06.2010 09:56:56

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına baş sağlığı diliyorum