2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

TGB İl başkanı ve sekreteri bıçaklandı

TGB DENİZLİ İL BAŞKANI VE SEKRETERİ BIÇAKLANDI

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Denizli İl Başkanı Recai Altuntaş ve İl Sekreteri Kerem Yıldırım, Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) mensubu oldukları ileri sürülen üç kişi tarafından bıçaklandı.

Dün öğle saatlerinde İşçi Partisi'nin 'Referanduma Hayır' eylemine katıldıktan sonra TGB il binası çevresinde dolaşan Başkan Recai Altuntaş ve Sekreter Kerem Yıldırım, SDP'li olduklarını ileri sürdükleri 3 kişi tarafından önce sözlü sataşmaya maruz kaldılar daha sonra da bıçaklandılar. TGB İl Başkanı Recai Altuntaş acile kaldırılırken Kerem Yıldırım ayakta tedavi edildi. Referandum sürecinde iç savaş provalarının yapıldığını söyleyen Yıldırım, "Yolda yürürken önce sözlü sataşma oldu. Sonra da 3 SDP'li tarafından bıçaklanma olayı başımıza geldi. Bazı gruplar yurtsever öğrencilere yani bizlere bıcaklı saldırıda bulunuyor. Çünkü TGB referanduma hayır diyen bir gençlik örgütüdür" dedi.

İşçi Partisi İl Başkanı Mustafa Güleç de olayı duyar duymaz hastaneye koştuğunu belirterek şunları söyledi: "Bu günkü eylemimizden sonra TGB İl Başkanı ve sekreteri SDP'liler tarafından bıcaklandı. Bu olay çok vahimdir. Ülkemiz Türk-Kürt, Alevi -Sünni diye kapışmaya sürüklenip bir kaos ortamı yaratarak evet çıkartma peşinde olanların tertibi bir olaydır. Gelişigüzel bir gençlik kavgası değil."

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

TGB DENİZLİ İL BAŞKANI VE SEKRETERİ BIÇAKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 10:00:05
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 12:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?