2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ticaret Borsası'nda seçim heyecanı

Her 4 yılda bir seçime giden DTB'nin bu yıl ki seçimleri borsa binasında bu sabah başladı. DTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili'nin başkanlığındaki tek listeyle girilen meclis üyeleri seçiminde 806 üyenin oy kullanması bekleniyor. Sabah saatlerinden itibaren başlayan oy verme işlemi sürerken, DTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, seçilecek 14 meclis üyesinin daha sonra kendi aralarında yapacağı toplantıyla yeni yönetimi ve görev bölümü yapacağını söyledi.

Denizli Ticaret Borsası'nda her sektörden bir temsilcinin olmasını istediklerini ve liste oluşturulurken buna dikkat ettiklerini belirten İbrahim Tefenlili, "Bir önceki dönemden 6 kişiyi değiştirdik. DTB, günün şartlarına uygun olarak teknolojiyi de takip ederek hizmet vermeyi hedefleyen bir sivil toplum kuruluşu. Bugüne kadar yaptığımız hizmetleri daha ileriye götürmenin çalışmalarını yapıyoruz. Et, süt ve toptan mahsülleri içine alan ticaret kompleksi yapmayı hedefliyoruz.

Bunu başarırsak sektörü bir arada tutacak ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceğiz" dedi. DTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, daha sonra sandık başına giderek oyunu kullandı. Tek listeyle gidilen meclis üyeleri seçiminde asil üye listesi şu isimlerden oluşuyor. İbrahim Tefenlili, Vedat Evran, İbrahim Yayan, Halil Pekdemir, Mehmet Ali Özkan, Ömer Lütfi İnamlıca, Mehmet Tefenlili, Kemal Hüyük, Ahmet İnceoğlu, Kamil Gemi, Meral Aksoy, Ayhan Sabanoğlu, Kemal Ünay ve Orhan Özcan.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 13:38:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?