2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı açıldı

Denizli'de ilk defa düzenlenen Denizli Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı kapısını ziyaretçilere açtı.

Denizli Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı EGS Fuar alanında açıldı. Açılış törenine Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yüceliş, fuarı düzenleyen CYF Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Yüksel ve davetliler katıldı.

Törende konuşan CYF Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Yüksel, Denizli'de ilk kez bu tip bir fuar düzenlendiğini, CYF Fuarcılık olarak böyle bir fuarı düzenlemekten mutlu olduklarını söyleyerek destek verenlere teşekkür etti.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı'nın Denizli'de düzenlenmesinin önemli olduğunu söyleyerek, "Valiliğimizin ve belediyemizin ortak mülkü olan fuar alanında bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ticari araçlar ve yan sanayi fuarı ilimize hayırlı olsun. Daha farklı alanlarda Denizli'de daha çok fuar düzenleyip bu alanda da ismimizi duyurmamız gerekir. Bu fuarın devamlılık kazanmasını ve Denizli'nin İstanbul ve İzmir'den sonra fuarcılık alanında yer edinmesini hedefliyoruz. Bütün katılımcılara hayırlı olmasını ve başarılı bir fuar geçirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

Vali Yavuz Erkmen, Denizli'nin bir fuar merkezi olmasını herkes gibi kendisinin de çok arzu ettiğini ve bunun gerçekleşmesi halinde Denizli'nin büyük bir kazanç sağlayacağını ifade ederek, "Fuarı Denizli'de düzenleyen yetkililere ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hepimizin bildiği Denizli bir taraftan birçok konuda Türkiye'de önderlik yapıp kendi ayakları üzerinde duran konumunu muhafaza ederken, diğer taraftan da farklı ve yeni sektörler ile ileri noktalara doğru gitme kararlığını göstermektedir. Fuarcılık da gelişmesi gerektiğini düşündüğümüz sektörlerdendir. İlimizde daha sık fuarlar yapmak sureti ile bu alandaki açığı kapatabiliriz. Fuarlarımızın bir taraftan ilimiz ekonomisine katkı sağlaması, diğer taraftan da fuarlara katılan firmaların beklentilerine cevap verecek düzeyde olması hepimizin arzusudur. Ben buradan herkese seslenip fuarlarımıza sahip çıkalım diyorum. İl merkezi ve ilçeler bazında yüksek katılımlı olmasını sağlayarak bu organizasyonları bir çekim merkezi haline getirmeliyiz. Denizli'yi İzmir'den sonra ikinci fuar merkezi haline getirmeliyiz. Bu bağlamda sektör temsilcisi arkadaşlarımızın gereken önemi göstereceklerine inanıyorum. Bu duygularla hem fuarı organize eden yetkililere hem de fuara katılan firmalara teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi Vali Erkmen, Belediye Başkanı Zeybekci ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi. Vali Erkmen ve protokol üyeleri fuarı gezerek sergilenen araçlar ve yan sanayi ürünleri hakkında bilgi aldılar. EGS Fuar alanında açılan fuar 15-19 Ekim tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 18:58:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?