2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ticari taksilere denetim

Denizli Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Denizli merkezdeki 26 taksi durağında faaliyet gösteren 351 "T" plakalı ticari taksiyi denetimden geçirdi. Denetimde, 325 taksinin kurallara uygun olduğu tespit edilirken belirtilen kurallara uygun olmayan 26 taksi için yasal işlem yapıldı. 

Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetim ekipleri, şehir merkezinde bulunan 351 taksiyi denetledi. 3 gün süren denetimlerde taksilerin, çalışma ruhsatları, taksimetrenin açılış ve kapanışı, ehliyet, ruhsat, ticari araç sürücü belgeleri, duraklardaki düzenleri, araç temizliği ve kurallara uyup uymadıkları kontrol edildi. 

Denizli Belediyesi Ulaşım hizmetleri Müdürü Mustafa Soyuçok, vatandaşların güven içinde seyahat etmelerini sağlamak için toplu ulaşım araçlarının düzenli denetlendiğini söyledi. Denetimlerin aralıksız sürdüğünü söyleyen Soyuçok, "Kent merkezinde, servis, ticari taksi ve şehir içi minibüsleri denetliyoruz. Kurallara uymayanlara yasal işlem yapıyoruz. Vatandaşların toplu ulaşımlarını sağlamak için ekiplerimiz görevinin başındadır. Korsan taşımacılığa izin vermeyeceğiz. Bundan sonra akşam saatlerinde denetimlerimiz korsan taksicilik yapanlara yönelik olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 14:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?