3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

TP'den DTO'ya ziyaret

TÜRKİYE PARTİSİ'NDEN DTO'YA ZİYARET

Türkiye Partisi (TP) İl yönetimi Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer'i ziyaret etti.

TP Denizli İl Başkanı İmdat Aday, il yönetimi ve kadın kollarından oluşan TP'li heyet, Başkan Necdet Özer ile makamında görüştü.

Bir süre sohbet eden Özer ve TP'liler, Denizli ekonomisi hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin insanlara hizmet verdiğini söyleyen DTO Başkanı Necdet Özer, bu kurumların ortak hareket etmesinin insanlara fayda sağlayacağını dile getirdi.

Üyelerinin istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiklerini de ifade eden Başkan Özer, "1926 yılında kurulan odamız, üyelerimizin memnuniyetini sağlamak için çalışıyor. Odamız bünyesinde birçok birim bulunuyor. Üyelerimizin kendi menfaatleri için bu birimlerden mutlaka faydalanması gerekiyor" dedi.

Denizli'deki oda ve borsaların özveriyle çalıştığını belirten TP İl Başkanı İmdat Aday, Denizli Ticaret Odası'nın da özellikle son zamanlardaki ciddi çalışmalarıyla dikkat çektiğini belirtti. Aday, Ticaret Odası çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Özer ve ekibini başarılı bulduklarını söyledi.

TÜRKİYE PARTİSİ'NDEN DTO'YA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 16:02:00
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 19:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?